Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Görüşleriniz...
 PROGRAMLARIM.Com Forum | Programlarim.Com Hakkında | Görüşleriniz...
Mesaj icon Konu: Program Tasarımı Yardım Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
naybd
Moderatör
Moderatör
Simge

Gönderilenler: 40

Alıntı naybd Cevaplabullet Konu: Program Tasarımı Yardım
    Gönderim Zamanı: 07-Ocak-2008 Saat 12:18

İnternet kafe  gibi ağbağlantısı olan yerler için bi parogram tasarlamak istiyorum..
Program özellikleri:
Program bir bilgisayar yüklenecek ve bir başlangıç noktası seçilecek o başlangıç noktası seçildikten sonra bilgisayarda yapılan tüm deüişiklikleri kayıt edecek ve ağdaki pc leri güncelle dediğimizde ağdaki bilgisayarlara ana bilgisayarda yapılan tüm değişiklikler(yüklenmiş dosya ve programlar) aktarılacak.
Yani bi program tüm bilgisayarlara istenilen şeyler bi hamlede yüklenecek..
ama nereden başlayacağima karar veremedim..
Yardısmcı olursanız sevinirim..

Ben başlangıç yeri seçildikten sonra harddiskteki yazılıyerleri tesbit ederek ona göre daha sonradan yazılmış yerleri bularak güncelelemeri diğer bilgisayarlara yüklemeyi düşündüm..hem bilgisayarı yormadan hemde kesin sonuç alabilmek için böyle bir yöntem düşündüm..
"Deep freeze"programının da böyle bir algoritma kullandığını düşünerek oradan esinlendim eleştşrilerinizi ve yardınmlarınızı bekliyorum..

<iframe name="banner-degisken" width="468" height="60" src="http://www.sorularlaislamiyet.com/banner/banner-degisken.php" scrolling="no" border="0" frameborder="0"></iframe>
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.04
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide