![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| İnternet | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
poLy
Yeni Üye
|
![]() Konu: Php iLe iLgiLi bir sorunum var.BakabiLirmisiniz?Gönderim Zamanı: 31-Ağustos-2007 Saat 21:10 |
|
ArkadasLar phpupLoad scripti üzerinde çalisiyorum.Islem sirasi olarak dosya upload yaptiktan sonra bana linki verdigi sayfada en ustte bu halataLar çikiyor.
Warning: fopen() [function.fopen]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 32040 is not allowed to access /home/birijik/public_html/yukle/dosyalar/4867ce359a owned by uid 99 in /home/birijik/public_html/yukle/upload.php on line 26
Warning: fopen(dosyalar/4867ce359a/index.html) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/birijik/public_html/yukle/upload.php on line 26 Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/birijik/public_html/yukle/upload.php on line 27 Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/birijik/public_html/yukle/upload.php on line 28 Warning: fopen() [function.fopen]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 32040 is not allowed to access /home/birijik/public_html/yukle/dosyalar/4867ce359a owned by uid 99 in /home/birijik/public_html/yukle/upload.php on line 29 Warning: fopen(dosyalar/4867ce359a/.htaccess) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/birijik/public_html/yukle/upload.php on line 29 Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/birijik/public_html/yukle/upload.php on line 34 Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/birijik/public_html/yukle/upload.php on line 35 Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 32040 is not allowed to access /home/birijik/public_html/yukle/dosyalar/4867ce359a owned by uid 99 in /home/birijik/public_html/yukle/upload.php on line 37 Vede dosyayi gerekLi yere upLoad etmiyor.Cok ugrastim ama biryerinde bir izin sorunu var.Nedir nedegiLdir yardimci oLabiLicek bir arkadas varmi ?
Bana burada bu isle ilgilenen arkadaslarin oldugu özellikle programlarim.com un editoru olan Mete Yılmaz ile görüsmemi söylediler.Yardimlerinizi bekliyorum.
|
|
|
|
|
ozan-tr
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 22-Eylül-2007 Saat 01:29 |
|
Host fiirmanızdan teknik destek alınız...safe mode siz müdahale edemezsiniz... |
|
|
kocademir.com
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|