![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| Host/Domain İşlemleri | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
SoluTion
Yönetici
|
![]() Konu: Host ve domain seçimiGönderim Zamanı: 23-Eylül-2006 Saat 23:57 |
|
Web Uzmanı V2.0 için sabit bir firmadan host veya domain almanız gerekmiyor. Okullarımız istediği firmadan bu hizmetleri alabilir. Tek yapılması gereken ftp bilgilerini düzgün bir şekilde programa girmek gerisi program tarafından hallolur.
Saygılarla...
|
|
Eğitim şart...
|
|
|
|
|
TeknoSerkaN
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 24-Eylül-2006 Saat 14:46 |
|
Hosting için doğru adres tabiki www.serkasoft.com olurdu. :)
İşin şakası tabi. Kullanıcı istediği yerden hosting alabilmeli. Host firmaları için hostbul.net
|
|
|
www.serkasoft.com / Yazılım Portalı
|
|
|
|
|
Godot
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 13-Kasım-2006 Saat 03:02 |
|
Arkadaşlar ben sitenin tasarımını hazırladım ama bu host domain işinden birşey anlamadım tam kayıt oldum derken başka siteye yönlendiriliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim bedava ve reklamsız hizmet veren en iyi yer neresi?
|
|
|
|
|
SoluTion
Yönetici
|
![]() Gönderim Zamanı: 14-Kasım-2006 Saat 11:20 |
|
Merhaba,
Bir çok host firması var güzel memleketimde. Ancak paradan kaçarak hizmet sağlamayan basit firmalara kendini kaptırma. Benim tavsiyem:
Saygılarla...
|
|
Eğitim şart...
|
|
|
|
|
firevus
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 09-Aralık-2006 Saat 13:46 |
|
saol
|
|
|
|
|
MuRaT
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 19-Mart-2007 Saat 19:12 |
|
mrb ben antalyaataturkeml bir ögerncisiyim size bir sorum olucak kendi yapmı oldugum bi site var ve domain yönlendirmesi yapmam gerekiyo tabi bu domain yönlendirmesini ücretsiz olarak yapabilirsem cok iyi olucak bildiginiz ücretsiz domain yönlendirmesi yapabilecegim bir site varmı yardımcı olursanız sevinirim
|
|
|
|
|
KSerkan
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 20-Mayıs-2007 Saat 11:45 |
|
Merhaba. Ücretsiz tercih etme derim. Çünkü birsürü gereksiz reklam çıkıyor. Zaten alan adları çok ucuzlamış durumda. Kolay gelsin.
|
|
|
|
|
naybd
Moderatör
|
![]() Gönderim Zamanı: 21-Mayıs-2007 Saat 16:42 |
|
Evet banada ücretsiz ve türk bi domain veren site lazım kaliteliveya reklamlı olması önemli değil sadece tecrübe amaçlı kullanmak istiyorum...
|
|
|
<iframe name="banner-degisken" width="468" height="60" src="http://www.sorularlaislamiyet.com/banner/banner-degisken.php" scrolling="no" border="0" frameborder="0"></iframe>
|
|
|
|
|
Murdoc
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 26-Mayıs-2007 Saat 13:13 |
|
Aklınızda olsun 1 yıllık bedava alan adı almak için ( .info uzantılı ) turkticaret.net te veriyolar.. ( : |
|
|
|
|
naybd
Moderatör
|
![]() Gönderim Zamanı: 01-Haziran-2007 Saat 17:29 |
|
Sağol.. |
|
|
<iframe name="banner-degisken" width="468" height="60" src="http://www.sorularlaislamiyet.com/banner/banner-degisken.php" scrolling="no" border="0" frameborder="0"></iframe>
|
|
|
|
|
Murdoc
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 18-Haziran-2007 Saat 12:07 |
|
Kardeş benden sana bir tavsiye.. Hiç uğraşma beleşlerle.. Git En fazla versen versen 60 ytl verirsin herşey içinde.. ;) Boşver beleşleri.. Turkticaret de zannedersem bir yıllık veriyo ve sonunda paralıya dönüştürüyo yani bi çok kişide yaptığı .info lu adresi tanındığı içinde onu satın alıyo..Zekice yani (: Tavsiyem git parayla al kurtul !!! D:
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|